1 Mayıs'ta alandayız!



Tarih: 1 Mayıs 2008 - Perşembe
Buluşma noktası: Opera önü
Buluşma saati: 13:30

Her geçen gün gasp, sömürü, eşitsizlik artıyor ve beraberinde yozlaşma meydana geliyor. Bazıları sömürüyor, bazıları aç kalıyor. Altın hırsı uğruna doğa katlediliyor. İnsanlara tecavüz edilip öldürülüyor. Elbette iktidarın yobaz sahipleri, bu karanlığın kaynağını oluşturuyor. Onlar zenginlerin her eylemini meşrulaştırırken, yoksulların haklarına ´´suç´´ etiketi yapıştırıyor.

Artık yoksulların, ezilenlerin direniş gösterme, özgürlüklerini ve yaşam haklarını alma günü gelmiştir. Yoksulluk kader, devlete itaat, ibadet değildir! Buradan iktidarlara, para babalarına, patronlara sesleniyoruz. Bizler bu topraklardaki anarşistleriz. Her seferinde zulme inatla karşı çıkan, bir türlü yıldırılamayan, efendisiz, sahipsiz anarşistler. Bu sene de kara yeşil, kara-mor, kara-kızıl bayraklarımızla, özgürlük, barış, ekoloji, kadın hakları için, isyanımızla, iyiye olan inancımızla………….

1 Mayıs´ta alanda olacağız.

Amacımız özgürlüğün, erdemin, adaletin sesi haline gelmektir. Güçlü bir sesleniş ve dayanışmayla, hayallerimizin katili, kokuşmuş iktidarı hak ettiği yere; çöplüğe atabileceğimizi biliyoruz. Bize dayattıkları hayat demeye dilimizin varmadığı bu düzenden sıkılan herkesi yanımızda görmeyi umuyoruz.

ANARŞİ hayattır!!!


Ankara Anarşi İnisiyatifi
iletişim için: ankanarsi@gmail.com

Yorumlar

Unknown dedi ki…
geçen günkü konuşmamızda dtcfli anarşistlerle bir ayrışma yaşadığınızı yazmıştınız peki bu 1 mayısa dtcf anarşistleriyle birlikte katılacakmısınız çünkü bazı şahıslar orada olursa biz yaklaşık 5 kişi sizlere katılmama kararı verdik
?????????????
hayır, ayrı kortejler olacak. bizim grubun kara-mor kara-yeşil kara-kızıl bayrakları ve bir de pankartımız olacak..
Unknown dedi ki…
TEŞEKKÜRLER GÖRÜŞMEK ÜZERE...1 mayısta
Unknown dedi ki…
sana da teşekkürler özgür, 1 Mayıs'ta görüşmek üzere..

Bu blogdaki popüler yayınlar

STOP SOPA

Kaczynski'nin mirası... *

Rus İşgalinde Ukrayna Direnişine Katılan Anarşistlere İlişkin Anarşist Bir Analiz