KARAKÖK OTONOMUn katıldığı İşviçre Anarşist Kampından haberler:

6-17 agustos isvicrenin Jura bolgesinde Mont Soleil sehirinde bu yil 4. kez yapilan anarsist campini isvicreli anarsistler organizasyonuyla gerceklesti. turkiyeden karakok otonom adına bizler katildik. Kamp ta isvicre ,almanya ,avusturya ,fransa ,israil ,turkiye, anarsist feminist hareket, cevreci yesil anarsist hareket ve bireysel anarsistler yeraldi. Hersabah serbest tartisma ve ulkelerdeki mucadeleler anlatildi. aksam ise daha once tespit edilen teorik tartismalar yapildi. ulkelerdeki yapilacak eylemlikler ve calismalar bildirildi. Bakunin tarafindan kurulan jura federasyonunun toplandigi kafe,tiyatro ve kutupanesinde cezaevleri,cezalar konusu konusuldu. bu campa yardimci olan jura belediyesi, bolge halki, Bakunin ve Kropotkin doneminde var olan Jura fedarasyonu yaslilardan ve genclerden olusan kitlesiyle, kamp organizesine yardim ve katilimda bulundular .

Bizlerin konusmasi jura komitesi ve diger ulkeler tarafindan cok olumlu ve bilgilendirici oldu. Son Tuzladaki isci olum ve yaralanmasini ve tepkilerimizi de carsamba gunu aksami anlatik. grupcu olmayan mantigimizla turkiyede var olan anarsit siteleri internetten gosterdik. kamp neticesiyle almanya, isvicre, avusturya,isvicreli karakok otonomu bundan sonra yapilacak eylemliklerde birlikte hareket karari aldilar.

Birdahaki seneye uye adayi oldugumuz IFA ve Camptaki yapilari,bireyleri turkiyede agirliyacagiz. Bu davet ti tum turkiyeli anarsistler adina yaptik ve hepimizin katilimiyla gerceklesecegini umuyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

STOP SOPA

Kaczynski'nin mirası... *

Rus İşgalinde Ukrayna Direnişine Katılan Anarşistlere İlişkin Anarşist Bir Analiz